Politie: ”Bel ons na inbrekers-telefoontje”

NEEDE – Het bericht over de nachtelijke ‘inbrekers-telefoontjes’ heeft aandacht bij politie Berkelland. Ze zijn een onderzoek gestart. Dat hebben ze zojuist aan de redactie van NUB laten weten. Ze willen duidelijk benadrukken dat mensen ’s nachts na zo’n telefoontje meteen moeten bellen met de politie (0900-8844). ”Dan kunnen we actie ondernemen. Je moet dan denken aan extra surveillance in de omgeving waar de melding vandaan komt.”

Eerdere bericht: Ingezonden: Inbrekers bellen ’s nachts op!

Deel dit artikel:

19 gedachten over “Politie: ”Bel ons na inbrekers-telefoontje””

 1. Youri woesthuis

  beste mensen ik zou u aanraden om de deur goed achter u dicht te doen. En waardevolle spullen goed op te bergen tip: neem wel op als ze u bellen want als u dat niet doet is de kans groter dat ze bij u proberen binnen te komen

 2. Ik heb ook zo’n telefoontje ’s nachts gehad. (wolfersweg)
  Maar ook overdag tijdens kerstvakantie een paar keer gebeld door geheim nummer.

 3. Rutgerinkdijk Neede

  Van Dinsdag 6 Op Woendag 7 Jan
  om 4.05 uur is er Bij ons gebeld
  .Had toevallig de telefoon naast het bed
  . Ga ik nu elke nacht doen.

 4. wilhelminastraat

  Hier aan de wilhelminastraat afgelopen donderdag op vrijdag nacht om 1.18 uur ook zo’n telefoontje gehad. Anoniem en bij t opnemen eerst 2 seconden niets en dan wordt er opgehangen. Ook melding gedaan bij politie. Zo irritant zo’n nachtelijk telefoontje. Je schrikt je kapot.

 5. ga echt niet opnemen als ik gebeld wordt s,nachts….laat ze maar komen inbreken by mij thuis….schop ze helemaal verrot…..en dan krijgen ze ook nog een andere verrassing !!!! zal die inbreker van de bronkhorstkamp wel weer zijn !!!!

 6. Het grappige hieraan is wel dat er bij al die mensen waar gebeld is niet is ingebroken. Sterker nog, er is helemaal niet ingebroken. Bij 3 woningen was er sprake van insluiping omdat de bewoners met die zeer harde wind een raampje hadden los laten staan. Ik denk meer aan een kwajongens streek.

 7. Wordt men geregeld gebeld dan de telefoon meerdere keren laten overgaan + tijdstippen noteren. Hier kan men dan ook mee naar de telefoon provider die kunnen wellicht het nummer achterhalen waarmee gebeld is.

 8. En jij denkt dat ze met een vaste lijn bellen Bert? Misschien nemen ze wel gelijk op met naam en adres …

  Gezond verstand snapt wel dat ze met anonieme sim kaartjes bellen.

 9. Waas heej Johan, ik hoop dat die kwajongens bij jou langskomen. Dat praat je wel anders

 10. @H

  diezelfde gedachte had ik ook, al helemaal na het spoor eibergen neede.maar denk dat oom agent daar ook wel aan denkt.en het bellen lijkt mij een kwajongens streek.want als je niet eens afwacht totdat iemand oppakt weet je toch nooit of iemand thuis is.maar je schrikt je in ieder geval wek kapot zo snachts

 11. Hier (haarlo) belden ze met een nummer uit de oekraine +00380…..
  ook s’nachts tegen half twee op nieuwjaarsdag

 12. Diegene die denk dat het een kwajongens streek is begrijpt het niet helemaal.
  Ze bellen om te kijken of je thuis of in diepe slaap bent.
  Neem je op is het risico waarschijnlijk te groot voor de heren.
  Neem je niet op dan ben je of niet thuis, of in diepe slaap of je ligt je vrouw aan te schuiven.
  Dat er niet is ingebroken bij diegene die heeft opgenomen lijkt mij dan ook logisch.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven