Politie pakt weer drie mogelijke vandalen

BORCULO – Het onderzoek naar de vernielingen vordert gestaag. Politie heeft weer drie verdachten aangehouden. Woensdagmorgen een 16-jarige inwoner uit Borculo en een 19-jarige jongen wonend in Enschede. Gisteren werd een 17-jarige knaap uit Haarlo opgepakt en verhoord. In totaal zijn er nu vijf aanhoudingen verricht. Twee verdachten zijn weer op vrije voeten.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Politie pakt weer drie mogelijke vandalen”

  1. het spreek woord als een schaap over de dam is volgen er meer gaat hier mooi op alleen wil ik die vandalen niet vergelijken met schapen want dan doe je het schaap te kort

  2. Wat bezielt die mafkezen! Ze moeten van andermans spullen afblijven. Paar weken geleden wer mijn auto in de puin getrapt…voor onze deur!! Burgerwacht instellen op de crusiale punten voor de nachtelijke weekend uren zou een oplossing kunnen zijn want de politie zie je nergens meer tegenwoordig, Zelfs de aangifte is on-line.

    De straf is ook veel te mild. Zet er fikse boetes met minimaal 4 cijfers!

    fijn weekend.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven