Rabo geeft workshop internetbankieren

BORCULO – In januari organiseert Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een nieuwe reeks workshops Rabo Internetbankieren. Deze vinden plaats in Borculo, Eibergen en Zutphen. De workshops zijn bedoeld om mensen die nog niet bekend zijn met digitaal bankieren op weg te helpen.

In de workshop leggen medewerkers van de Rabobank stap voor stap uit hoe het bankieren via internet werkt. Hoe moet je inloggen? Hoe bekijk je bij- en afschrijvingen? Hoe kun je betalen via een overboeking of acceptgiro? Daarnaast laten zij zien welke bankzaken eenvoudig zelf vanuit huis te regelen zijn, zoals het aanvragen van een nieuwe bankpas. Een workshop bestaat uit twee lessen van twee uur.

Aardig detail is dat in Eibergen de workshops plaatsvinden in samenwerking met het PCOB. Deze organisatie heeft uit het Coöperatiefonds van de Rabobank een bijdrage gekregen om laptops en tablets aan te schaffen ten behoeve van computercursussen voor ouderen. Deze apparaten worden nu ook gebruikt om in Eibergen de workshops internetbankieren te verzorgen.

Klanten van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen zich kosteloos aanmelden op de website www.kennisvloer.nl. Daar zijn ook de data en de tijdstippen van de workshops te vinden. Voor meer informatie kan gebeld worden met de Rabobank (0544) 47 47 47.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven