Gemeente biedt FNV spreekkamer aan

BORCULO – Burgemeester Van Oostrum heeft vanmorgen de FNV een voorstel gedaan om een oplossing te vinden voor de ontstane situatie in verband met de geplaatste tent voor het gemeentehuis in Borculo. FNV vice-voorzitter Ruud Kuin van Zorg en Welzijn heeft vanmiddag vriendelijk bedankt voor het aanbod. Hij gaf aan dat de FNV donderdagmiddag alsnog een aanvraag zal indienen voor het plaatsen van een kleinere tent bij het gemeentehuis.

Burgemeester Joost van Oostrum:”We hebben de FNV een spreekkamer in het gemeentehuis aangeboden waar ze hun spreekuur voor de bezoekers kunnen houden, maar dan moet wel de tent die nu voor het gemeentehuis staat, worden weggehaald. Ik ontneem niemand het recht om te demonstreren, maar wil wel dat de afspraak wordt nagekomen, namelijk dat de tent voor één dag wordt geplaatst”.

Vorige week deed de vakbond een melding bij de gemeente over hun actie. In de tent zouden ze een actie/voorlichtingsbijeenkomst houden voor hun leden. De tent was aangevraagd voor één dag, namelijk dinsdag 17 februari, maar de FNV besloot later op de dag zonder de gemeente daarvan op de hoogte te stellen, deze te laten staan.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Gemeente biedt FNV spreekkamer aan”

  1. die tent was toch niet nodig geweest ,het halve gemeentehuis staat leeg
    hadden wij daar dan niet in mogen plaats nemen nu zijn wij als bejaarden allemaal erg verkouden geworden van wegen de kou, wij hebben niet zoveel weerstand meer op onze oude dag.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven