Met 112 km/u over Deventer Kunstweg

BELTRUM – Politie Berkelland heeft dinsdagmiddag op de Deventer Kunstweg een rijbewijs ingevorderd. Een bestuurder reed 112 km/u waar 60 is toegestaan. Wijkagent Geertjan Sloots kwam de snelheidsduivel op het spoor tijdens een lasergun-controle. Langs de Deventer Kunstweg worden regelmatig snelheidscontroles gehouden. De meeste tijd door het VHT.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Met 112 km/u over Deventer Kunstweg”

  1. Snelheidsfreak gepakt, oke!
    maar een wijkagent? Hoort die niet te zorgen voor de veiligheid in DE WIJK? En inbrekers pakken?

  2. Waarom slaat het nergens op dat die weg een 60-kilometerzone is?

    Het is een relatief smalle, bochtige weg met veel bomen die dicht op de weg staan. Daardoor is er slecht zicht op zijwegen en is het lastig voor vrachtwagens om elkaar te passeren. Ook rijden er nog de nodige fietsers.

    En dan is het onzin dat dit een 60-kilometerweg is?

    Goed dat er gecontroleerd wordt! Of moeten er eerst nog meer doden vallen op de weg?

  3. Een paar jaar terug was die er mee weggekomen omdat het 80 was,maar helaas. Ik denk dat de meesten het wel onzin vinden dat je daar 60 moet,ik in ieder geval wel. Ik ben regelmatig in Duitsland en voel me dan veel vrijer, daar kennen ze geen 60 wegen en is het bijna overal 100 buiten de kom. Bij kruisingen meestal 70 en dan weer 100 en toch gebeuren er niet meer ongelukken dan in Nederland.

  4. Op een 60 weg heb ik al vaker gereden. Wat een onzin die snelheid, totdat ik vaker met de fiets moest over de Deventerkunstweg alsook de Winterswijkseweg. Dan kom je erachter van het waarom van de maximum snelheid op zo’n weg.
    Zelf ondervinden is de beste leermeester. En wat betreft Duitsland, daar heb je nagenoeg geen fietsers buiten de bebouwde kom, of anders wel een fietspad zodat je er inderdaad snel moet kunnen met die grote auto’s.

  5. Heel goed dat punten rijBEWIJS !
    Zijn er al aardig wat mee op de koffie gekomen….next !
    60 km/h is een heerlijke snelheid. Relaxed !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven