Nieuwe ijssalon opent deuren in Eibergen

EIBERGEN – Tweede helft maart, begin april opent er in Eibergen een nieuwe ijssalon: Daisy’s Ice, Coffee & More. De ambachtelijke ijszaak – die nu vijf filialen heeft – gaat zich vestigen aan de Hagen. In dit pand zat eerder Gelateria Piaceri. John Buiting (die de formule beheert) laat maandag 2 februari aan NUB weten dat de zaak in Eibergen gerund gaat worden door een franchiseonderneemster. ”Binnenkort brengen we naar buiten wie de zaak gaat runnen. We bouwen de spanning nu nog een beetje op”, grapt Buiting. ”Belangrijk om te weten is dat bij Daisy’s Ice, Coffee & More in Eibergen straks elke dag vers ijs wordt gemaakt. De zelfstandige ondernemer steekt zelf de handen uit de mouwen. Naast schepijs kan men bij Daisy’s ook terecht voor smoothies, shakes, ijstaarten, diverse soorten koffie en brownnies. Aan de Hagen zijn nu de eerste tekenen van de nieuwe ijszaak te zien. Er hangen grote aankondigingsposters op de ramen (zie foto). Meer informatie op www.ijssalondaisys.nl of kijk op Facebook.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Nieuwe ijssalon opent deuren in Eibergen”

  1. Je kunt nog niet oordelen, eerst maar eens binnenstappen en proeven. Aan de professionaliteit van het bedrijf te zien gaat het zeker wel wat worden.

  2. Precies Jordy, niks is lekkerder dan ijs van wuesman!
    Je moet wel van hele goede huize komen omdat te evenaren.

  3. Smaken verschillen..ik vind het ijs van de italiaan lekkerder dan die van Wuesman…dat is persoonlijk.
    Heel veel succes met de onderneming..en heel erg stoer dat jullie in deze tijd dit durven!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven