Voorbereidingen brommercross gestart

HOLTERHOEK – Jong Gelre Eibergen organiseert op 21 en 22 maart de derde editie van het “cross en party weekend Holterhoek”. Locatie is net als voorgaande jaren aan de Kranenweg in de buurtschap Holterhoek (Eibergen). Het gehele weekend staat in het teken van cross, spektakel, gezelligheid en muziek. Kortom een weekend vol vermaak voor jong en oud.

Ook altijd al eens mee willen doen aan een brommercross? De “opstapklasse” op zaterdagmorgen is bedoeld voor iedereen vanaf 11 jaar zonder cross talent/ervaring. Deze klasse wordt gevolgd door een uitputtende 6 uur durende brommercross. Hierin strijden rijders uit binnen en buitenland om een plek op het podium. Natuurlijk wordt de zaterdag afgesloten met ’s avonds een party in de feesttent. Deze party wordt muziekaal ondersteund door de bekende feestband “Plork & de Aannemers”.

Voor de fanatieke quad- en motorcrossers is het zondag’s vroeg dag. Om half 10 zullen de eerste deelnemers starten. Nieuwe klasse dit jaar is de kentekenklasse, hierin zullen crossmotoren met een kentekenbewijs vechten voor de winst. Het zondagprogramma wordt aangevuld met diverse vermakelijke activiteiten zoals: ballonnenclown, trial motoren, unieke schiettent en een lekkere warme tent voorzien van muziek en uitzicht op de baan. Inschrijfmiddag voor de deelnemende crossers is op zondag 1 maart bij café restaurant Grenszicht aan de Vredenseweg 2 in Holterhoek/Eibergen. Voor elke aanmelding op 1 maart ontvangt u een kortingsbon van Motorcentrum Eibergen.

Op de site www.jonggelre-eibergen.nl vind u meer informatie over dit weekend. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen van dit jonge cross en party weekend Holterhoek bestuur, volg ons dan via Facebook.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven