Vrouw met geweld van ketting beroofd

BORCULO – Twee (nog) onbekende vrouwen hebben woensdag 4 februari op de Burgemeester Bloemersstraat een 83-jarige vrouw uit Borculo met geweld van haar ketting beroofd. De politie zoekt getuigen.

De vrouw werd eerst op de Veemarkt door twee vrouwen in gebrekkig Nederlands aangesproken met het verzoek om geld te geven. Ze hadden boekjes bij zich waar geldbedragen in stonden. Dit weigerde de vrouw en zij vervolgde haar weg. Op de Burgemeester Bloemersstraat werd ze vastgegrepen door de twee vrouwen. Haar horloge viel daardoor op de straat. Terwijl ze dat oppakte trok één van de vrouwen de ketting van haar hals. Daarna gingen de vrouwen er vandoor. De beroving vond plaats tussen 14.15 uur en 14.30 uur.

De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden. Het gaat om twee vrouwen met een bruine huidskleur met donkerbruin haar. Ze droegen hun haar beiden los, de ene vrouw heeft halflang haar tot aan haar schouder en de andere tot aan haar kaaklijn. Ze waren allebei donker gekleed en hadden een boekje of een schriftje vast.

Vermoedelijk ligt hun leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Heeft u tips? Bel dan 0900-8844.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Vrouw met geweld van ketting beroofd”

 1. buitenlandse vrouwen weer de daders…
  wordt tyd voor HEEL nederland BLANK !!!!!
  EIGEN VOLK EERST !!!!!!
  oprotten met dat tuig !!!

 2. dit is wel erg als je 83 jaar bent ,heb heel veel medelijden met haar, sterkte want het is niet niets zoiets

 3. Kansloze actie twee kanslozen.
  Maar ook
  Kansloze reacties van twee kanslozen hierboven .

  H heeft een tweede H-tje vergeten.

 4. Aaaaaltijd mensen met een bruine huidskleur!! Waarom snapt Nederland niks?! Aanpakken dat tuig. Strak word het alleen maar slimmer als er asielzoekers in rekken komen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven