Asieldier van de week: Nina

Nina is een poes van nu ongeveer 7,5 jaar oud. Ze is een poes die niet van de drukte houdt. Daarom zijn andere dieren in het nieuwe huis niet zo’n goed idee voor Nina, daar krijgt zij teveel stress van en dat is niet goed voor dr! Kinderen zien wij liever ook niet teveel bij Nina, om dezelfde reden; drukte en daarom stress. Als Nina de goed de ruimte heeft, naar buiten kan en haar eigen plekjes kan krijgen, dan kan het zeker wel goed gaan, eventueel met kinderen. Verder is Nina graag buiten. Het mooist voor haar is een plek die afgeschermd is, dat is het veiligst voor haar en dan heeft ze fijn haar eigen plekje. Heel wat eisen voor een poes …. Maar wij hopen toch dat er iemand reageert op haar! Denkt u dat u de plek voor Nina heeft? Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen of een berichtje doen. Meer op www.brammelo.nl.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven