Gebakken spons houdt baasjes flink bezig

EIBERGEN – Inwoners uit Eibergen hebben op meerdere plekken gebakken spons aangetroffen. Zaterdagmorgen 21 maart nog aan de Ketterinkbraak (zie foto). We hebben zaterdagmorgen een waarschuwingsbericht op onze Facebookpagina geplaatst. Uit de reacties onder het bericht kunnen we uitmaken dat het niet alleen aan de Ketterinkbraak is gevonden. Volgens Robert Nijhuis ook op de Maat en in de omgeving van de Pickerhal. Als honden de spons naar binnen werken sterven ze aan een pijnlijke dood.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Gebakken spons houdt baasjes flink bezig”

  1. Train met mijn hond net buiten Varsseveld en daar waarschuwen ze de hondenbezitters ook voor de gebakken spons.

  2. ik hoop dat ik diegene betrap die dat doet…ik trap die klootzak helemaal verrot !!!!! wat zijn er toch zieke mensen zeg…..

  3. Ik ben zelf hondenbezitter en vindt de sponsen die overal neer worden gelegd te gek voor woorden! De honden kunnen er nl niks aan doen (gedrag? poep?) dat de sponsen-legger(s) zover wil gaan om de sponsen te “bereiden”. Wel kunnen de baasjes daar wat aan doen. Door bijv massaal de poep van eigen hond op te ruimen, want als je bijv langs het rode fietspad ziet hoeveel poep daar ligt, daar word ik ook niet vrolijk van…
    En wat betreft de sponsen-legger (s): geef nu eens aan (desnoods anoniem) waarom je dit doet? Dan komt er een gesprek op gang en kan er wederzijds begrip komen voor knelpunten waardoor honden niet meer minimaal super ziek worden, onnodige dierenarts kosten hoeven worden gemaakt doordat baasjes rekening houden met de sponsen-legger en zijn probleem.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven