Nieuwe dierenartspraktijk zaterdag open

EIBERGEN – Zaterdag 28 maart opent dierenarts Hans Neleman uit Beltrum een gloednieuwe praktijkruimte in het centrum van Eibergen. De praktijk voor kleine huisdieren zal de naam DAP “Op de Brink” dragen, waarmee in één adem de naam en gelijk ook de vestigingsplek wordt aangeven. Het unieke is namelijk dat de DAP zich vestigt in de bekende Eibergse Discus Huisdierenspeciaalzaak aan  de Brink 6 te Eibergen. “We kennen de familie Neleman al jaren en hebben meerdere malen besproken dat het voor beide partijen een enorme aanvulling zou zijn als we een vorm van samenwerking zouden kunnen vinden”, aldus Maarten Florijn. Het resultaat mag er zijn. “Naast dat er nu nog meer kennis, kunde en service onder één dak gecombineerd wordt vinden wij het erg belangrijk dat bezoek aan een dierenarts laagdrempelig en prijsvriendelijk is. Wij zijn er van overtuigd dat we dit gevonden hebben door de samenwerking aan te gaan met het team van Nelemen.”

Naast de nieuwe vestiging Op de Brink heeft Neleman ook dependances in o.a. Borculo en Groenlo. De basis in Beltrum trekt nu al erg veel klanten uit Eibergen. Dit gegeven, het contact met Discus Eibergen en dezelfde filosofie t.a.v. verantwoord houden van huisdieren maakt de keuze voor een vestiging in Eibergen dan eigenlijk heel logisch. Stooff Interiorprojects voorziet deze week de DAP van een prachtige inrichting. Zaterdag kunnen bestaande en nieuwe klanten kennis maken met de nieuwe DAP. Naast een kijkje in de praktijk mag uw huisdier zaterdag natuurlijk ook komen voor een gratis algemene gezondheidscheck. Hond of kat krijgen bovendien een gratis vlooien/teken behandeling aangeboden.

De Discus winkel is, 5 jaar na de opening, ook volledig gerestyled. Buiten een betere routing, de nieuwste Royal Canin Shops is er een speciale kattenshop ingericht. Buiten de spectaculaire kortingsstickeractie zijn er tal van aanbiedingen. Een voedingsconsulente geeft u uitgebreide informatie en gratis advies op maat.

Natuurlijk begint zo’n mooie zaterdag met een goed ontbijt. Voor honden wordt er zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur een heus hondenontbijt georganiseerd, dus kom op tijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven