Asieldier van de week: Rex

asieldier van de week nieuwRex is een geweldig mooie grove Amerikaanse Bulldog van nog geen 2 jaar oud. Hij is super lief. Kan heel goed met kinderen overweg en deed zelfs op baby’s niets uit. Het enigste waar Rex een hekel aan heeft; honden. Hij kan niet met andere honden. Voor de rest een super sociale en lieve hond. Kan goed alleen thuis zijn, is goed zindelijk, kan goed met kinderen, is lief tegen vreemden, lief tegen eigen mensen, aanhankelijk, energiek, speels; een hartstikke leuke hond dus. Zoekt u nog zo’n leukerd zoals Rex? Kom dan snel een kijkje nemen naar deze mooie grove vent. Een afspraak is te maken op telefoonn: 0545 221231. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Asieldier van de week: Rex”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven