Eibergen pronkt weer met oranjemarkt

EIBERGEN – VVV Eibergen organiseert weer de traditionele Oranjemarkt. Deze gezellige, bruisende markt is al jarenlang de grootste in de regio, met ongeveer 250 kramen en vele duizenden bezoekers. Het is een vrijmarkt waarbij alles (binnen redelijke grenzen) te huur, te koop of ter informatie aangeboden wordt. Particulieren en ondernemers, verenigingen en stichtingen, kunstenaars en muzikanten, ze staan er allemaal. Je vindt er onder andere spullen uit de zolderopruiming, brocante, kinderspeelgoed, vintage, kleding van particulieren maar ook speciale aanbiedingen en lekkernijen van verschillende ondernemers maar natuurlijk ook muziek. Op verschillende plekken brengen zowel kinderen als volwassenen hun muzikale talenten ten gehore, muziekvereniging Euphonia zal traditioneel de ronde maken door Eibergen en natuurlijk wordt de sfeer ook verhoogd door muzikale klanken bij de flink uitgebreide terrassen van de horeca.

De Oranjemarkt wordt gehouden op Koningsdag, maandag 27 april, in het centrum van Eibergen, van 10.00 tot 15.00 uur. De winkels zijn dan geopend, de VVV is al open vanaf 7.30 uur.

Als het oranjezonnetje zich wederom volop laat zien en uitgaande van voorgaande jaren, verwacht de VVV Eibergen weer vele duizenden bezoekers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven