Fif-teen organiseert ‘Guilty Pleasures’

BELTRUM – Het allereerste zelfgeorganiseerde concert van Fif-teen uit Beltrum komt eraan. Op 2 mei laat de meidenzanggroep haar Guilty Pleasures horen aan het publiek. Naast vrolijke meezingers en de leukste dansnummers staan er ook verrassende solo’s op het programma. De afterparty wordt muzikaal verzorgd door DJ Roel Krabben, die met veel plezier de guilty pleasures van het publiek zal draaien.

Een veelzijdige avond dus, die gegarandeerd een feestje wordt. De keuze voor Guilty Pleasure als thema was snel gemaakt. Elke zangeres heeft wel een nummer dat niet meer uit haar hoofd gaat als ze hem eenmaal gehoord heeft. Een nummer dat uit volle borst meegezongen wordt op een feestje maar waarvan ze eigenlijk liever niet te hard roept dat het één van haar lievelingsnummers is. Denk maar aan Why tell me why of Sex on the beach. We kunnen er niet omheen dat deze nummers eigenlijk gewoon hartstikke leuk, feestelijk en vrolijk zijn.

Van Dirty Dancing tot Bon Jovi, elke muziekliefhebber en elk feestbeest kan zijn of haar hart ophalen tijdens het Guilty Pleasure-concert. Het concert vindt plaats op 2 mei, bij café Dute in Beltrum. Er zijn nog kaarten à €5,- verkrijgbaar bij Dute en via de zangeressen zelf. Kom de enthousiaste zanggroep bewonderen en ga samen met de zangeressen los op de leukste guilty pleasures.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Fif-teen organiseert ‘Guilty Pleasures’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven