IVN houdt natuurontbijt bij De Heikamp

RUURLO – IVN-Noord Midden Achterhoek organiseert op zondag 3 mei in samenwerking met pannenkoekboerderij De Heikamp een heerlijk natuurontbijt. De natuurgidsen van het IVN nemen u eerst mee op een fraaie wandeling over het laarzenpad in boswachterij Ruurlo, door het karakteristieke Achterhoekse landschap met omsloten weilanden, oude Saksische boerderijen en eeuwenoude eiken.

Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten zoals het kabouterpad en diverse creatieve spelletjes in de natuur. Na afloop gaan we lekker pannenkoeken eten met koffie of een drankje erbij. Bij voldoende belangstelling opent de Heikamp speciaal voor de wandelgasten de bosveranda en kunnen de kinderen samen met de kok zelf pannenkoeken bakken vanuit een originele piaggo.

De wandeling start om 9.30 uur op de parkeerplaats van De Heikamp, Hengeloseweg 2 in Ruurlo. Kosten van het arrangement zijn € 9,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. Voor opgave en meer informatie: [email protected] of www.ivn.nl/afdeling/noord-midden-achterhoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven