Paasvuur Eibergen lanceert eigen website

EIBERGEN – De organisatie van het paasvuur heeft een nieuwe website gelanceerd. Op www.paasvuureibergen.nl zijn alle zaken rondom de Eibergse boake te vinden. Op eerste paasdag rond 20.30 uur wordt het paasvuur in Eibergen aangestoken. Stichting Ondernemend Eibergen en de VAN gaan dit gezamenlijk uitvoeren.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Paasvuur Eibergen lanceert eigen website”

  1. @ wim

    Heb jij de begroting gezien voor dit jaar? Zo nee, hoe kun je hier dan over oordelen? Ik kan je één ding vertellen, die entree is wel degelijk nodig. Waar praten we overigens over? Eén euro! Maar er zijn altijd Nederlanders die alleen maar tevreden zijn als ALLES GRATIS is en als een ander het organiseert (zelf steekt men geen poot uit, maar heeft men wel altijd en overal kritiek op)..

    Bij die sponsors gaat het overigens uitsluitend om garantiebedragen (dus niet geld dat je zo maar even in het laatje krijgt), zoals je ook garantiesubsidies hebt. Enig idee wat dat is? Zoek dat eerst maar eens uit dan, voordat je weer met zo’n reactie komt.

  2. Fijn dat velen konden genieten van het mooie paasvuur. Mensen die niet zeuren, maar gewoon daar wel één euro of meer voor over hebben. Dank je wel organisatie.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven