VVN houdt een gratis caravankeuring

BORCULO – Veilig Verkeer Nederland houdt op zaterdag 11 april een gratis caravankeuring bij Baay Caravan- en Campertechniek aan de Korenbree 46 in Borculo. Caravan- of vouwwagenbezitters kunnen hun caravan of vouwwagen tijdens de keuring gratis laten controleren door een specialist.

Elk jaar komt het weer voor dat mensen met hun caravan of vouwwagen op vakantie gaan zonder dat ze die goed hebben laten nakijken op gebreken of veiligheid. Te druk, geen geld, het zal wel meevallen: allemaal redenen om het nog maar een jaartje aan te zien. Maar het is van het groot belang om veilig de weg op te gaan en niet alleen de auto maar ook de caravan of vouwwagen te laten nakijken. Daarom organiseert VVN samen met Baay Caravan- en Campertechniek de gratis caravankeuring op 11 april.

De gratis caravankeuring is er niet alleen voor vaste klanten van Baay Caravan- en Campertechniek  maar bijvoorbeeld ook voor bezitters die hun caravan altijd zelf onderhouden. Of voor mensen die hun caravan al jaren in de stalling hebben staan en hem dit jaar toch maar weer eens willen gebruiken. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan de keuring deel te nemen.

Tijdens de keuring controleert Baay Caravan- en Campertechniek de veiligheid van caravans en vouwwagen. Daarbij komen onder andere onderstel, banden, gas, water en licht aan bod. De resultaten van de keuring staan in een rapport, dat met de desbetreffende deelnemer aan de keuring wordt besproken. Deelnemers beslissen zelf wat zij aan hun caravan of vouwwagen willen laten repareren. Reparaties kunnen niet op de keuringsdag zelf uitgevoerd worden omdat de specialisten van Baay Caravan- en Campertechniek zich dan concentreren op de keuring.

Vooraf aanmelden voor de keuring is nodig en kan per telefoon, 0545-275060 of per e-mail, [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven