Asieldier van de week: Penny

tn_Penny-4156-31-e14303112711192
Penny is deze week het asieldier van de week. Ze is op 23 april als zwerver bij ons binnengekomen en helaas (nog) nooit opgehaald.. Ze is gevonden in Eibergen en mocht iemand weten waar deze lieve poes hoort, meldt het ons even. Horen wij niets, dan gaan wij nu op zoek naar een nieuwe baas. Penny is een hartstikke lieve poes en nog niet zo heel oud (geschat). Wat wij opmerken aan haar is dat ze wel heel graag naar buiten wil, dus voor de nieuwe baas is het belangrijk dat dat bij haar nieuwe huis ook mag. Zoekt u nog zo’n leuke, aanhankelijke poes zoals Penny? Kom eens langs voor een bezoekje! Voor een afspraak kunt u ons altijd even bellen; 0545 221231. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven