Motorrijder zwaargewond na aanrijding

foto Roy NijmanBELTRUM – Een motorrijder is zondagmiddag 17 mei zwaargewond geraakt na een aanrijding op de Bruggertweg in Beltrum. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk. De aanrijding tussen de motorrijder en een auto vond tegen 15.15 uur plaats ter hoogte van camping Erve Bijvanck. De automobilist wilde de camping afrijden en zag daarbij hoogstwaarschijnlijk de motorrijder – die op de Bruggertweg reed – over het hoofd. De bestuurder van de motor botste frontaal op de auto. Hij verloor de macht over het stuur en kwam in de sloot terecht (zie foto). Brandweer Borculo kwam ter plaatse om tilassistentie verlenen. Het slachtoffer is met zwaailichten en sirenes naar het ziekenhuis vervoerd. Politie Berkelland doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Getuigen worden gevraagd zich te melden. Dat kan via 0900-8844. 

Foto’s Roy Nijman:
[maxgallery id=”69405″]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Motorrijder zwaargewond na aanrijding”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven