Uitbaters organiseren doldwaze middag

Uitbaters Valentijn ter Braack en Henk Bok bij het spandoek/foto Roy NijmanNEEDE – Uitbaters Henk Bok (De Olde Mölle) en Valentijn ter Braack (café Vally’s) slaan de handen ineen en organiseren op eerste pinksterdag een groot muziekevenement in Neede. Onder de noemer ‘Doldwaze Middag’ treden er diverse artiesten op in de grote zaal van De Olde Mölle. Waaronder Henk Wijngaard. De Dolle Draaitafel zorgt voor de muzikale omlijsting. ”Tijdens een dolle bui en onder genot van een glaasje bier is dit event geboren”, grapt ten Braack dinsdagavond tijdens het interview met NUB. ”Op 1e pinksterdag is er weinig te doen in Neede, daar gaan we verandering in brengen. Als het concept aanslaat keer de Doldwaze Middag volgend jaar terug.” De gezellig middag – voor jong en oud – begint om 15.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij: Rona, café Vally’s en De Olde Mölle (10,00 euro per stuk). Dit is de eerste keer dat beide uitbaters iets samen organiseren in het dorp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven