Asieldier van de week: Pluto

Pluto als asieldier van de week, we proberen het nog maar eens. Hij is begin januari bij ons binnengekomen en zit er helaas nog steeds. Nu een half jaar alweer en dat is toch eigenlijk veel te lang voor een hond zoals Pluto? Pluto is een mooie Border Collie (kruising) van bijna zes jaar oud. Hij is altijd op een boerderij geweest en we zoeken een soortgelijke situatie voor hem. Hij is vrij afwachtend naar vreemden en daarom goed voor de waak. Door dit gedrag is hij alleen niet in een gezin te plaatsen. Iemand alleen zou perfect voor hem zijn. Bent u die persoon die wij zoeken? Een alleenstaand iemand met een boerderij, een erf of een ruime plek waar gewaakt mag worden? Een plek waar Pluto heerlijk buiten kan zijn, zijn energie kwijt kan en fijn zijn eigen ding kan doen? Voor Pluto is dat hét nieuwe huis wat hij zoekt. Interesse in mooie Pluto? Of kent u iemand waar Pluto goed bij zou kunnen passen? Zeg het voort, en help deze knappe hond aan zijn nieuwe baas.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Asieldier van de week: Pluto”

  1. Roelof Bloo

    Als je goed leest staat er: kan niet tegen vreemd volk en heeft ruimte nodig maar zit al ’n half jaar in een kennel, Wordt wakker! Een hond van 6 jaar met die beschrijving mag je niet in een asiel houden en al zeker niet opnieuw aanbieden. Het meest diervriendelijk is een spuitje, zo gauw mogelijk….

  2. waarom een spuitje er zijn genoeg mensen die op een boerderij wonen wie graag een hond willen hebben ik geef jou toch ook geen spuitje om dat je mischien niet van mensen houd bijvoor beeld doe even normaal hou je niet van honden en heeft de hond mischien iemand gebeten of zo mischien heeft de hond wel veel mee gemaakt dat weet jij toch niet of soms

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven