Pedagoog ruilt Kopenhagen voor Haarlo

HAARLO – Gemeente Berkelland is een pedagogisch adviesbureau rijker. Kim Haverkamp: ”Na vier jaar lang met veel plezier gewoond en gewerkt te hebben in Kopenhagen, heb ik besloten bij terugkomst in Nederland, mijn eigen Pedagogisch Adviesbureau te openen. Pedagogisch Adviesbureau K.M. Haverkamp te Haarlo. Als pedagoog in Kopenhagen heb ik de verschillende opvattingen en ideeën rondom opvoeden binnen de Nederlandse, Internationale en Deense cultuur van dichtbij mogen ervaren.”

”De verschillen zijn enorm. In Denemarken moet een kind zo lang mogelijk kind kunnen blijven en vrij kunnen spelen. Hoe mooi is dat! Op de Nederlandse school in Kopenhagen worden toetsen afgenomen bij de vierjarige kinderen uit groep 1-2. Kinderen staan op jonge leeftijd al erg onder druk. Dit brengt de nodige stress en problemen met zich mee.”

Binnen mijn praktijk staan talenten, kwaliteiten en mogelijkheden centraal. In alle rust en met respect voor ouder en kind gaan we opzoek naar oplossingen.” Meer op www.kmhaverkamp.com.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven