Tante Rikie bliept er flink op los! + video

EIBERGEN – Opeens zat ze daar, tante Rikie (bekend als directrice van de Zwarte Cross). Klanten van de Albert Heijn in Eibergen konden de stunt wel waarderen en moesten lachen om het ‘gestuntel’ bij de kassa! (zie video) Dinsdagmiddag (16 juni) bracht tante Rikie een bezoek aan de Eibergse AH om Nozem Oil te promoten. Jeroen Temmink – supermarkt manager in Eibergen en Holten – was blij met de aandacht in de winkel. ”Leuke PR voor beide partijen. Iedereen pakte het goed op.” Rikie ging spontaan achter de kassa zitten en scande er flink op los, gelukkig had ze geoefend bij een paar andere filialen (Winterswijk en Aalten), waar ze ’s morgens ook een bezoekje bracht. ”Als ik met pensioen ga dan wil ik achter de kassa zitten”, grapt de directrice. Zwarte Cross vindt op 23, 24 en 25 juli weer plaats in Lichtenvoorde. Meer informatie over het festival Zwarte Cross en Nozem Oil op www.zwartecross.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven