Tractor ramt boom langs N18 + foto’s

EIBERGEN – Zaterdagmiddag heeft een tractorrijder een boom geramd langs de Burgemeester Wilhelmweg (N18) in Eibergen. Het eenzijdige ongeval vond tegen tegen 13.45 plaats ter hoogte van de Plus-supermarkt. De bestuurder van de tractor (met oplegger voorzien van andere tractoren) raakte gewond. Op de foto’s is duidelijk te zien dat het voertuig zwaar beschadigd is geraakt. Oorzaak van het ongeval is nog niet precies bekend. Waarschijnlijk is de tractor gaan scharen.

[maxgallery id=”70671″]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Tractor ramt boom langs N18 + foto’s”

  1. @walle En terecht, wie gemeenschappelijk bezit vernielt moet daarvoor betalen!!

    Hopelijk heeft de boom niet al te veel schade. Bestuurder van de tractor wens ik dat het goed met hem gaat.

  2. paul nienhuis

    Belachelijk dat je dan ook nog schade voor een boom moet betalen. Dit is al erg genoeg dat iemand dat overkomt en doet dit niet niet opzet.

  3. geen trekker rijbewijs of gewoon geen ervaring op zo een groot ding ? zeg het maar

  4. belachelijk opzetje

    op de foto rechtsonder is duidelijk te zien dat het aan die boom lag, huh?

  5. Bewoner needseweg

    @paul Hoe weet jij dit zo zeker? Ik heb zondag heel veel van deze trekkers voorbij zien komen en de meesten waren met hun smartphone bezig, tijdens het rijden. Helaas zie je dat veel van die gasten dat doen, buiten de automobilisten om. Laatst kwam er iemand voorbij van Neco Neede in zon gigantische wagen die zijn mobiel belangrijker vond dan de veiligheid. Je moet er niet aan denken dat dat gevaarte bij je naar binnen rijdt. Dus Paul …hoe weet jij zo zeker dat de bestuurder er niets aan kon doen, ben benieuwd. Oja en verder , ik suggereer niets, dat zoeken ze wel uit.

  6. @bewoner neede weg dan doe je daags ook niet veel als je daar tijd voor hebt om dat in de gaten te houden…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven