Agenten redden hond uit snikhete auto

BORCULO – Agenten van politie Berkelland hebben zaterdagmiddag een hond gered uit een snikhete auto. Deze stond geparkeerd bij de Albert Heijn in Borculo. De agenten hebben de ruit van de auto ingetikt en het dier bevrijd. Het dier is opgevangen door de dierenambulance. Olette van der Werf: ”Leren sommige mensen nou nooit? Lekker gaan winkelen of een ijsje eten op een terras terwijl de hond in de brandende zon in de auto ligt dood te gaan? Ook deze eigenaar mag zich weer heel diep schamen.”

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Agenten redden hond uit snikhete auto”

  1. Die eigennaar ia geen dier waard ook hem of haar eens in de snikhete auto laten zitten met niks geen frisse lucht en bijna tot stikkens toe ik denk hij dan andere gedachten krijgt wat een dierenbeulen ik heb zelf twee dieren en krijgen per dag 2 a 3 keer lekker fris water vooral nu het zo heet is en als hondje terug komt heeft hij een cooldeken en dan krijgt ie ook nog even een schone vaatdoek om z ,n nekje gehangen zodat hij de hitte beter kwijt kan van het wandelen en zo doen we dat met onze dieren voor ons kinderen en de warmte hebben ze weinig last van als je maar goed voor ze bent ik kan ook nog een teiltje zetten ik neem me hondje ook wel mee op scootmobiel maar heb altijd water en wat brokjes bij me voor hij zouten nodig heeft met het warme weer.

  2. @ Johanna

    Kun je voortaan eens wat interpunctie gebruiken (punten, komma’s)? Je hele verhaal is één (!) lange zin en valt zo amper te lezen.

  3. he jeroen die punten en komma,s zet je er zelf neer ik heb heel goed begrepen wat ze bedoelde
    zo ga je niet met dieren om maar zal er wel geen erg er in hebben gehad want we hebben tegenwoordig allemaal haast haast ja toch belachlijk

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven