Jam-expositie wegens succes verlengd

NEEDE – Gezien de enthousiaste reacties van bezoekers heeft de Historische Kring Neede besloten de JAM tentoonstelling te verlengen tot en met zaterdag 12 september. Op de laatste dag van de expositie is het Open Monumentendag en is de Oale Smederieje al vanaf 10.00 uur geopend. In de Oale Smederieje kan voor eigen rekening een kopje koffie genuttigd worden. En voor de liefhebbers is er eigen gemaakte jam in diverse heerlijke smaken te koop. De expositie had als einddatum woensdag 2 september.

Ter gelegenheid van 25 jaar Nationale Jammarkt heeft de Historische Kring Neede de vitrines in de Oale Smederieje ingericht met materiaal uit de geschiedenis van de Needse Jamfabriek. De tentoonstelling bestaat onder meer uit originele jampotten, jamblikken, jamzegels, reclamekaarten, kwartetspelen, prijscatalogi. Op informatieborden met foto’s wordt uitleg gegeven over de jamhistorie in Neede.

Bezoekperiode: woensdag 12 augustus tot en met 12 september. Bezoekdagen en tijden: op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 16.30 uur. Open Monumentendag, zaterdag 12 september is de expositie te bezoeken van 10.00 -17.00 uur. Toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven