Kovacs mag weer gas geven in theater

EIBERGEN – Kovacs en haar band geven 21 augustus – na de zomerstop –  een intiem concert in Openluchttheater Eibergen. De rauwe diepe soulstem en haar performance doen denken aan Amy Winehouse, Etta James en Grace Jones. Vorig jaar was Kovacs nauwelijks bekend, deze zomer staat ze op tal van Europse festivals en heeft ze een wereldwijd platencontract bij Warner Music op zak.

De single ‘My Love’ is op YouTube meer dan 3 miljoen keer bekeken. Kovacs en haar band zijn als een Cameleon; stevig, uptempo, maar ook filmisch en meeslepend. In het voorprogramma speelt Anne Budé. De poort gaat om 19.30 uur open. Alle informatie en online tickets voor dit optreden zijn te vinden op www.openluchttheatereibergen.

Op 29 augustus speelt Frank Boeijen in het openluchttheater en op 10 september Jett Rebel. Ook voor deze concerten zijn nog online tickets verkrijgbaar.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kovacs mag weer gas geven in theater”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven