Look-a-like Bennie Jolink hit op internet


VOOR-BELTRUM – Een grappig filmpje met daarin een lool-a-like Bennie Jolink zorgt voor een ware hit op Facebook. ”Ik heb dit filmpje zondag gewoon voor de gein opgenomen en op Facebook geplaatst. Het is nu al duizenden keren bekeken”, zegt nieuwsjager Roy Nijman. De razende reporter maakte het filmpje op de kermis in Voor-Beltrum. De band Normaal stond daar centraal. ”Komkommertijd is de leukste tijd. Je krijgt dan een creatieve geest”, lacht Nijman. Nep Bennie Jolink (Stef Roerdink) kan ook wel lachen om de aandacht. ”Nu ben ik ook een BN’er.”

Update dinsdagavond 11 augustus 20.30 uur:
Het nieuws ging snel rond. Ook onze collega’s van Omroep Gelderland vonden het een leuk item. De look-a-like Bennie Jolink was op de radio te horen!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Look-a-like Bennie Jolink hit op internet”

  1. Volgens mij bedoelt de look–like geen Beckum, maar Bentelo. Daar komt een tent te staan voor 8.000 man.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven