Mogelijk paardenbeul actief in Haarlo

HAARLO – Een inwoonster uit Haarlo waarschuwt sinds maandagavond voor een paardenbeul. Ze schrijft het volgende op haar Facebookpagina: ”Mogelijk een van mijn paarden mishandeld in de wei vanavond. Politie is geweest en is er vrij zeker van. Paard is gehecht en komt allemaal weer goed.  Verdachte man uit wei zien rennen: tussen de 1.75m en 1.80m, blank, normaal postuur, zwarte kleding. Dus hou je oren en ogen open. Bij alle verdachte situaties gewoon politie bellen, zij zijn heel druk met alle zaken omtrent deze beul.” Dus mocht u iets verdachts zien bel meteen 112!

Update 11 augustus 11.15 uur:
Maandagavond omstreeks 19.15 uur, is een paard dat in een weiland stond aan de Wolinkweg in Haarlo, mishandeld. De vermoedelijke dader, donker gekleed, is vanuit de wei de Kuipersdijk op gelopen. De politie is op zoek naar deze man en roept getuigen op zich te melden.

De eigenaresse van het paard hoorde en zag vanuit haar woning dat haar paard enorm tekeer ging en nogal angstig door de wei rende. Toen zij naar haar paard keek zag ze een onbekende man vanuit de wei weglopen. Ze ging naar het paard toe om hem naar de stal te brengen. Toen zij in de stal het vliegenkleed van het paard nam, zag zij dat het paard een verwonding had op zijn rug. De wond moest door een dierenarts worden gehecht. De politie hield een buurtonderzoek maar dat heeft nog niet geleid tot het oplossen van deze zaak.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Mogelijk paardenbeul actief in Haarlo”

  1. zal toch niet waar zijn dat hij nu in berkelland opereerd, zal je paard mar zijn bah.wat een lol hoop dat ze hem gauw te pakken krijgen, de paarden mevrouw strekte gewenst met alles

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven