Boeren-goochelaar trekt volle ”stallen”

EIBERGEN – Geen volle zalen maar volle stallen! Boeren-goochelaar Tom Krooshof was zondag – tijdens een open dag bij melkveebedrijf Krooshof aan de Warfslatweg in Eibergen – een ware trekpleister met zijn goocheltrucs. Al jaren is hij op de achtergrond bezig met zijn trucjes. Familie en vrienden heeft hij al gek gemaakt. Maar zondag kon hij eindelijk los gaan voor een groot publiek. Honderden mensen hebben genoten. Claudia Krooshof: ”Geweldig om te zien hoe Tom het publiek vermaakt. We hebben een deel van een schuur omgetoverd tot zaal. Bij elke voorstelling zat het vol. Mensen stonden zelfs buiten in een rij te kijken.” Naast Tom was er veel te zien en te beleven op het erf van de familie Krooshof. Zo was buurman Erjan te Biesebeek aanwezig met zijn boerentaxi (zie foto), was er veel aandacht voor oude ambachten, streekproducten, curiosa, kunst en rukte de oldtimerclub uit met oude voertuigen. Claudia: ”Het was weer een geslaagde Koekeloerendag!”

Eerdere bericht: Boerenzoon laat Eibergs kalf verdwijnen

Foto’s Truus Stotteler:
[maxgallery id=”74728″]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Boeren-goochelaar trekt volle ”stallen””

  1. Topmiddag gehad met de kleinkinderen .Prima voor elkaar.Tom geweldige show.Heel mooi gebracht,hetga je goed.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven