Gezamenlijk concert ‘Needse’ orkesten

NEEDE – Het wordt weer een bijzondere muzikale avond op zaterdag 3 oktober a.s. De muzikanten van de vier muziekverenigingen uit de voormalige gemeente Neede geven dan samen hun jaarlijkse concert. Dit keer met speciale medewerking van het jeugdorkest van Muziekvereniging Amicitia die de avond organiseert.

Dat de onderlinge band tussen de verenigingen en de muzikanten goed is, blijkt wel uit het feit dat het vierkorpsenconcert al zo’n vijftig keer heeft plaatsgevonden en ook dit jaar weer op de muzikale agenda staat. Voor het eerst zal het concert worden gehouden in de DAR, Dorpsaccommodatie Rietmolen. De orkesten van Accoord Haarlo, Concordia Noordijk, Crescendo Neede en Amicitia Rietmolen treden hier voor u op en nodigen u van harte uit.

Het jeugdorkest van Amicitia zal u op verrassende wijze welkom heten. Het vierkorpsenconcert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gezamenlijk concert ‘Needse’ orkesten”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven