Kruidvat in Neede compleet vernieuwd

12074659_545050858981141_8302047750668484332_nNEEDE – De Kruidvat-winkel aan de Oudestraat in Neede is compleet vernieuwd. De vernieuwde winkel opent op 6 oktober opnieuw haar deuren. Het filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten. Winkelmanager Angelique Saaltink is trots op haar vernieuwde winkel. “Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Neede en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Oudestraat!”, aldus Saaltink. In de vernieuwde winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken.

De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. \Ook de doorstroming in de winkel is verbeterd.

Een nieuwe opstelling met meerdere kassa’s naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Neede met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven