Nieuwe judoschool feestelijk geopend

DSC02243HAARLO – De nieuwe judoschool van Antoinette Hennink – Nippon Judo Achterhoek – is vrijdagavond feestelijke geopend. Onder grote publieke belangstelling knipte burgemeester Joost van Oostrum en judoka Kim Pollin een lintje door. De plechtigheid vond plaats in Kulturhus ’t Stieltjen in Haarlo. Voorzitter Bert Grooters (van ’t Stieltjen) verwelkomde Antoinette en feliciteerde haar als nieuwe huurster. Daarna werd er ‘geproost’ met koffie en gebak. ”Ik heb prachtige cadeaus gekregen, wat een verrassing! Ik wil iedereen bedanken die me in de watten heeft gelegd.” Na het officiële gedeelte gaf Kim Polling een clinic (zie foto’s). Er werd door de aanwezigen volop gebruik van gemaakt. Na het sporten was er een fotomoment, de meesten wilden wel even op de foto met  3-voudig Europees kampioen Kim Polling. De nieuwe judoschool groeit snel. ”Boven verwachting”, aldus Hennink. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina.

Eerdere bericht: Antoinette start een nieuwe judoschool

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[maxgallery id=”74929″]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven