Snel alles strak maken voor heropening

12047070_543939902425570_9034742760137964249_nNEEDE – ‘De Tuinen van Geerdink’ die op dit moment druk is met herinrichting van het plantsoen op de hoek Rapenburg met de Borculosweg, een bedrijf haalt een oud verwijzingsbord uit de grond (entree Oudestraat), kunstenaar Harrie Stortelder die zijn atielier aan het pimpen is, en een ondernemerspaar die ‘dag en nacht’ bezig is met het klaarmaken van een nieuwe glaswinkel. Zo vlak voor de officiële opening van het centrum moet er nog veel gebeuren. ”Nu alleen nog het onkruid uit de plantsoenen”, roept een ondernemer vanuit zijn winkel. ”We zijn er klaar voor, het wordt een heel spektakel.” Zaterdag 26 om 16.00 uur zal wethouder Boer de opening verrichten. Meer dan honderd deelnemende winkeliers en verenigingen zijn die dag aanwezig. Speciaal voor deze dag is er ook een P + R Neede. De straten zijn vanaf 15.00 uur afgesloten voor auto’s, maar het centrum blijft goed bereikbaar vanaf de vele parkeerterreinen in het dorp. En even geen zin in lopen: het treintje Bello en de Vlearmoesbus vervoeren de mensen door het centrum.

Naast veel muziek en diverse springkussens zijn de (voetbal-)verenigingen uit Neede, Lochuizen en Noordijk ook vertegenwoordigd met diverse activiteiten. Marcel Stroet: “Natuurlijk gaan we uit van mooi weer, dat is besteld. Maar voor diegene die de schaatsen alvast willen laten slijpen, neem ze mee want IJsclub Neede is ook vertegenwoordigd om deze gratis te slijpen”. Kortom, tal van activiteiten voor jong en oud in het centrum van Neede.

Ondernemers geven grote prijzen weg. Er zijn drie prijzen te winnen waaronder een reis naar Londen voor 2 personen. De prijsuitreiking hiervan zal door burgemeester Van Oostrum worden verricht.

Eerdere bericht: Feestje rondom heropening centrum

Foto’s Roy Nijman:
[maxgallery id=”74884″]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Snel alles strak maken voor heropening”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven