Speciale auditie voor Disney-musical

BORCULO – Op 28 november hebben jongeren van 12 – 19 jaar de unieke kans om auditie te doen voor en mee te spelen in de Disney-musical the little Mermaid©. Dit mooie sprookje wordt geproduceerd door het Segnocollectief. Zij verzorgen op hoog niveau muziekonderwijs in de regio Berkelland. Een aantal enthousiaste docenten wil jongeren de kans geven om onder leiding van professionals een Disney-verhaal in een heus theater – ’t Spieker in Eibergen – te brengen. Iedereen die het leuk vindt om te acteren, zingen en dansen wordt uitgenodigd om zijn of haar kunsten te laten zien.

Marieke Visser, muzikaal leider en initiatiefneemster van dit project: “Mijn beweegredenen om deze musicalgroep te beginnen, is mijn passie voor musicals en om dit met anderen te delen. Vaak zijn er musicalgroepen voor kinderen tot 12 jaar en voor volwassenen, maar de ‘midden’ groep zit vaak tussen servet en tafellaken in. Ik had al lange tijd de wens om juist deze groep de kans te bieden om met leeftijdsgenoten een mooie musical in te studeren. Die droom kan ik nu laten uitkomen. In de regio Eibergen is momenteel helemaal geen musicalvereniging. Dus wie weet kunnen we vanuit deze groep uiteindelijk zelfs doorgroeien naar een vereniging voor kinderen, jongeren en volwassenen.”

Iedereen van 12 tot en met 19 jaar die het leuk vindt om mee te spelen én zingen in the little Mermaid© is op 28 november welkom in De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 21 november via de website www.segnocollectief.nl. Vermeld ook welke ervaring je hebt op het gebied van acteren en/of zingen en/of dansen. Ook als je geen ervaring hebt, maar het je enorm leuk lijkt om mee te doen, meld je dan aan. De audities zijn de hele dag, je ontvangt bericht op welke tijd je wordt verwacht.

De repetities zijn op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.30 uur in De Huve in Eibergen. De startdatum is woensdag 6 januari 2016. De middagvoorstellingen vinden plaats op 11 en 12 juni 2016 in Theater ’t Spieker in Eibergen. Er wordt gewerkt met een drietal docenten die allemaal hun sporen hebben verdiend in de musicalwereld. Muzikaal leider Marieke Visser is afgestudeerd aan het conservatorium als muziekdocent. Daarnaast is ze in de regio bekend als zangeres in verschillende musicalproducties (recentelijk: Maria in Jesus Christ Superstar) en heeft ze diverse opleidingen en ervaring als dirigent en hobo-speler. Marieke Schiphorst is bijna afgestudeerd als muziekdocent en heeft veel ervaring op het gebied van dans.

Christiaan Lubbers heeft zijn sporen verdiend bij diverse musicalverenigingen en volgt momenteel de opleiding docent gezondheidszorg en welzijn. Als productieleider is Leonie Bosklopper aangetrokken. Zij is ook productieleider bij drie andere theaterorganisaties en dansscholen. Met elkaar zorgen zij voor een professionele organisatie, zodat er straks een prachtige voorstelling op de planken wordt gebracht.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Speciale auditie voor Disney-musical”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven