Struinen met Truus: Herfst rondom Eibergen…

Prachtige dagen hebben we nu: de natuur is zo mooi. De bomen veraderen in goud… De eekhoorntjes zijn druk aan het verzamelen voor de winter en de paddestoelen kleuren mooi rood. Het is nu echt genieten!

Foto’s Truus Stotteler:
[maxgallery id=”76131″]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Struinen met Truus: Herfst rondom Eibergen…”

 1. Gerda Stokkers

  Wat heeft u altijd mooie foto’s op de site.
  Ik schilder zelf, heeft u misschien een mooie foto van het essenlandschap in Geesteren?
  Ik heb altijd in Geesteren gewoond, maar sinds mijn man is overleden woon ik en Borculo. Ik zou graag dat als herinnering willen schilderen. (aquarelleren) Graag zou ik wat van u horen. Bij voorbaat dank.

  Groet Gerda Stokkers

 2. Hallo Gerda Stokkers stuur mij maar een mail..dan overleg ik met je..en dank je wel voor de complimenten..

  Groeten Truus

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven