Keurslager bekroond met twee sterren

BORCULO – Keurslager Rexwinkel uit Borculo heeft op maandagavond 9 november tijdens de landelijke finale van Slager met Ster in Nijkerk 2 sterren toegewezen gekregen. Slager met Ster word je niet zomaar. De afgelopen maanden heeft het team alles uit de kast gehaald om te behoren tot het selectieve sterwinnaarsgezelschap. In het ‘Hart van Holland’ gebouw in Nijkerk verzamelden zich alle finalisten uit Nederland, waaronder het team van Keurslagerij Rexwinkel. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald.

De ontlading was dan ook groot toen de uitslag bekend werd gemaakt en Keurslager Rexwinkel tot de gelukkigen behoorde. Deelname aan Slager met Ster betekent een 360 graden benadering van de gehele organisatie en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Rexwinkel door een vakjury en mysterieshopper beoordeeld.

In de finaleronde kwam er een team van retail deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht. Het eindoordeel van de jury luidde: 2 sterren een 8,7.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven