Rekken 27/28 november op de planken

toneelREKKEN – Enkele leden van toneelvereniging De Plankeniers zijn al weer enkele maanden enthousiast aan het werk om ook dit jaar weer een leuk stuk voor u op de planken te brengen. Toneelvereniging De Plankeniers is in 2010 ontstaan na het samenvoegen van de toneelverenigingen VOOR en De Rekkense Comedie. Beide toenmalige verenigingen hadden te kampen met een tekort aan spelende leden en ook het bezoekers aantal liep terug. In het voorjaar van 2010 hebben enkele leden de handen in een geslagen met als resultaat een nieuwe vereniging. Dit jaar brengen wij : “Tinus zien Poppie”. Een plattelands komedie in drie bedrijven geschreven door Bernd Gombold en vertaald in het dialect door Ben ten Velde. De uitvoering is op vrijdag 27 november en zaterdag 28 november om 20:00 uur bij zalencentrum Kerkemeijer, Rekkenseweg in Rekken. De kaarten kosten € 5,= per stuk en kinderen tot 12 jaar betalen € 2.50.

Mieke Jeuring, de vrouw van de burgemeester van de gemeente Kloetenbarg komt na een verblijf in een kuuroord weer thuis. Op het station grijpt ze per ongeluk een verkeerde reistas. Daardoor komt ze in huis met een babydraagtas plus inhoud. Ze heeft nauwelijks de situatie aan haar man Tinus uitgelegd of de commissaris van de politie brengt het nieuws dat er een baby ontvoerd is. Als de burgemeester hem probeert te vertellen dat het allemaal berust op een misverstand gelooft de commissaris hem niet. Daar moeten wel misdadigers achter zitten vindt hij. Heel Kloetenbarg is in rep en roer. De burgemeester durft niets meer te zeggen.

Maar nu zitten hij en zijn vrouw wel met een baby opgescheept. En de baby laat zich op de meest ongelukkige momenten van zich horen. En probeer dat maar eens te verbergen voor al die mensen die over de vloer komen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Rekken 27/28 november op de planken”

  1. Jammer van de onduidelijke kop boven dit artikel, de uitvoering is op 27 en 28 november, en de naam Toneelvereniging de Plankeniers uit Rekken erbij zou ook veel duidelijker zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven