Speelgoed ‘gestolen’ van kindergrafje

EIBERGEN – Afgelopen dagen zijn er op de grote begraafplaats aan de Borculoseweg spulletjes van een kindergraf ‘gestolen’. Voor de familie heeft het speelgoed een grote emotionele waarde. Het gaat om een tractor, vliegtuigje, en helikopter. De familie gaat ervan uit dat spelende kinderen het onbewust mee naar huis hebben genomen. Ze hopen dan ook dat ouders of verzorgers de spulletjes herkennen en de moeite nemen om het terug te brengen.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Speelgoed ‘gestolen’ van kindergrafje”

  1. dat is toch heel verdrietig voor de genen die daar iemand begraven heeft het is toch bij de wilde spinnen af De wereld is onderhand helemaal verziekd.Dit moest niet mogen gemeente berkelland ga daar wat aan doen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven