Lichtjesavond Eibergen trekt veel bekijks

10391786_1170180863027396_857183776400568763_nEIBERGEN – Stilstaan bij dierenbaren… Dat deden afgelopen dinsdagavond 29 december honderden mensen op grote de begraafplaats langs de Haaksbergseweg. Jong en oud kwam naar de begraafplaats om de plechtigheid bij te wonen. Nijkamp Uitvaartzorg had de avond – onder de naam lichtjesavond – georganiseerd. Lichtjes waren er zeker. Fotograaf Jeroen Sloot legde het allemaal vast met zijn camera (zie foto’s). ”Het was heel bijzonder, vooral de warmte van andere mensen sprak mij aan. Iedereen is gehaast in deze maatschappij, vanavond was er weer tijd voor elkaar. Heb genoten!”, zegt een bezoeker tegen onze verslaggever. ”De sprekers maakten de avond compleet, ik werd er emotioneel van,  maar aan de andere kant gaf het me ook een boel energie.” Nijkamp was na afloop tevreden over de avond. ”We hopen dat we de mensen een goed gevoel hebben gegeven!”

Foto’s Jeroen Sloot:
[maxgallery id=”77360″]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Lichtjesavond Eibergen trekt veel bekijks”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven