Veel winkels op 20 december geopend

NEEDE – Zondag 20 december zijn veel winkels in Neede extra geopend. U kent vast dat gevoel nog wel, de laatste Kerst-inkopen die nog even gedaan moeten worden. Of dat allerlaatste cadeau…wacht niet af. Speciaal voor u gaan in het centrum van Neede een groot aantal winkels open. En ook nog eens met mooie aanbiedingen. Tevens maakt u ook nog kans op één van de honderd prijzen van de OVN Decemberactie, bijvoorbeeld een Gazelle fiets of een Samsung CURVED LED TV.

Onderstaande winkels zijn zeker op 20 december geopend van 13 tot 17 uur: Albert Heijn, Bloemenhoekje, Bloemsierkunst Joop Bouwmeester, Blokker Ten Hoopen, Deco-Home Hondelink, Electro World Neede, Emté (12-17 uur), Etos, Fa. Cornelese-Post, Gall & Gall, Juwelier en Goudsmid Clary, Pleiter Groente en Fruit, Sandra Bijoux, ’t Sprokkel Huuske (10-17 uur), Tabakorie Rona (13-16 uur), Tuunte, Vultink’s Glas-decoratie.

Voor meer informatie betreffende openingstijden en de Decemberactie kunt u kijken op www.needseondernemers.nl

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Veel winkels op 20 december geopend”

  1. Nog een familie ten Hoopen

    Waarom zou het niet druk worden? Als er niets georganiseerd word, is het ook niet goed. Het is zo makkelijk om vooraf al een oordeel te geven.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven