”A Place To Be” festival in nieuw jasje

EIBERGEN – Centrum Goud en Light Spirit Evenementen organiseren op 23 en 24 januari gezamenlijk een bruisend festival waar spiritualiteit en de alledaagse geneugten van het leven samenkomen. Op zaterdag 23 januari kan iedereen kennismaken met wat de ondernemers van Centrum Goud en daarbuiten te bieden hebben. Het aanbod richt zich op bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Op deze markt is er volop gelegenheid om kennis te maken met een breed aanbod: bijvoorbeeld yoga, healing en reading, massage, mindfulness en coaching. Kortom een markt waar van alles te beleven is, passend bij de filosofie van zowel Centrum Goud als Light Spirit Evenementen.

Er zijn diverse informatiestands en ook “live” workshops waar je aan kan deelnemen. Je kunt ook de inwendige mens verwennen door mee te doen aan de lunch of het verrassende dinerbuffet. Zowel het diner als de lunch worden omlijst met poëzie en muziek. Tot slot is er zaterdagavond een dansfeest met een biodanza workshop gevolgd door een gezellige dansavond met dj en live muziek. Beleef een fantastische danservaring in onze prachtige grote zaal!

Het festival wordt vervolgd op 24 januari met een helende cirkel ceremonie. Deze dag is bedoeld voor extra verdieping. Ga het dus zelf ontdekken tijdens het A Place To Be festival en de Light Spirit beurs op 23 en 24 januari! Zaterdag 23 januari: beurs geopend vanaf 11.00 uur, gratis toegang. Deelname aan lunch (€5,50), diner (€10) en biodanza workshop + dansfeest (€15) of alleen dansfeest (vanaf 21.30 uur, €7,50) graag vooraf aanmelden via [email protected].

Zondag 24 januari: aanvang 10.00 uur, deelname is een donatie. Voor meer informatie zie www.centrumgoud.org of www.lightspirit.net. Locatie: Centrum Goud, Hemstea 3 in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven