Brandweer: ‘Wie wil er een ijsbaantje?’

EIBERGEN – Het nieuws over het niet doorgaan van het ijsbaantje in het openluchttheater heeft voor veel reacties gezorgd. De brandweer komt bijna ieder jaar om het theater onder water te zetten (zie foto). Maar aankomende dagen – tijdens de strenge vorst – gaat dat niet door. Het theater is druk met andere zaken en heeft geen tijd (lees eerdere bericht hieronder). Maar niet getreurd… De brandweer plaatste vanavond dit op onze Facebookpagina: ”Als basis scholen/peuterzalen een krabbelbaantje willen komende dagen mogen ze zich bij bij melden. Ga ik kijken wat ik kan betekenen”, Martijn Boeijink, brandweer Eibergen. In Neede is het nieuwe baantje op het Marktplein ook nog niet klaar voor gebruik. Jongeren vernielen volgens buurtbewoners continu de ijsvloer. De redactie van deze site heeft maandag een rondje gemaakt langs de grote ijsbanen. Er waren nog weinig activiteiten. De ijsbaan in Ruurlo is wel gestart met promotie. De hele baan is daar dichtgevroren. Waarschijnlijk kunnen Berkellanders daar aankomende dagen schaatsen!

Eerdere bericht: Geen ijsbaantje in het openluchttheater

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Brandweer: ‘Wie wil er een ijsbaantje?’”

 1. Domme gemeente!
  Simpele oplossing voor in Neede is drang of bouwhekken om de ijsbaan plaatsen!!!! dan kan er niet door heen gefietst worden!!!

 2. Flauw hoor om zo;n leuk ijsbaantje opzettelijk te vernielen.
  Het is dat ik niet weet hoe ik dit zou moeten herstellen anders
  had ik dat met alle liefde gedaan!
  Het zou zo leuk zijn dat er vanmiddag een flink aantal
  kinderen konden schaatsen op dit mooie baantje.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven