Personeelslid Ter Stal even brandweer

EIBERGEN – Maandagmiddag 15.00 uur: De pieper gaat bij de vrijwilligers van brandweer Eibergen. Een containerbrand aan de Brink in Eibergen. De spuitgasten haasten zich naar het centrum om de brand te blussen, maar die inzet was niet meer nodig. Een medewerkster van Ter Stal had het brandje – voor de komst van de brandweer –  al geblust. Wat bleek nou: Een prullenbak voor Ter Stal stond in brand. Een passant belde 112 en de centrale schakelde post Eibergen in. De brandweer kwam ter plaatse… Maar die inzet was niet meer nodig na het snelle optreden van de medewerkster van de kledingzaak. Bevelvoerder Gerwin Starink was bij aankomst druk aan het zoeken naar de brand. ”Kijk het gaat om een prullenbak, die is al vakkundig geblust. Wij pakken snel weer in!”

20160118_151618-1

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Personeelslid Ter Stal even brandweer”

  1. Goed geschreven! Mooi stuk en journalistiek heel kundig gedaan!!

    Nee, ff serieus. Je legt in de 1e 5 zinnen uit wat er is gebeurd om het in de 5 zinnen erna uitgebreid uit te leggen. Opzich niet erg. Als de eerste 5 zinnen niet al uitgebreid vertellen wat er precies heeft plaatsgevonden. Pfoe. Triest

  2. Moest die passant niet heel toevallig nodig plassen?
    Vogende keer ff nadenken voor 112 gebeld wordt. Die mensen zijn er voor echte branden!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven