Het Loo speelt een spannend toneelstuk

Loo Foto 2016 AEIBERGEN – Buurt vereniging ’t Loo presenteert op 19 en 20 februari het blijspel: Opa in de kreukels. Dit vrolijke blijspel in 3 bedrijven is geschreven door Bernd Gombold en bewerkt en vertaald door Ben ten Velde. Tot groot ongenoegen van schoondochter Martha geeft opa Karel te veel geld uit aan luxe, zoals motor, laptop, en een dure mobiele telefoon. Het zou in de ogen van de krenterige Martha veel beter zijn dat opa zijn geld op een spaarrekening zet zodat er later nog iets valt te vererven. Martha ziet opa veel liever hard meewerken op erve Snijders. Een aantal inbraken in de buurt zorgt opeens voor onrust. De paniek slaat pas echt toe na een ernstig motorongeluk. Zoon Paul weet te vertellen dat zijn vader op de kruising een auto met caravan heeft geramd en opa zwaargewond is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Oma is niet echt onder de indruk van het gebeuren. Echter wordt deze onbezorgdheid toegeschreven aan haar verwardheid. Opeens is het helemaal gedaan met het voortkabbelende leventje op de boerderij wanneer twee onverwachte gasten komen logeren. En met de komst van een verzekeringsadviseur en tevens stofzuigerverkoper keert de rust ook bepaalt niet terug, integendeel.

Verrassend zijn de vakantiebelevenissen van dochter Sylvia wanneer zij terugkeert uit het zonnige Italië. Martha en Paul krijgen het helemaal Spaans benauwd wanneer “groenteman” Thomas komt vertellen dat zijn familie door de Italiaanse maffia wordt bedreigd en een onderduikadres zoekt.

Er is toch wel ruimte op de boerderij? Uitvoering is op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari 2016. Aanvang 20.00 uur in de Huve aan de Grotestraat in Eibergen. Voorverkoop van de toegangskaarten is bij de Huve,
of bij Jacqueline Tankink, tel. 0545-431309.

Kaarten kunnen ook gereserveerd worden via de mail: [email protected]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Het Loo speelt een spannend toneelstuk”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven