Inbrekers blijven actief bezig in Berkelland

NEEDE – Inbrekers zijn nog steeds actief in de gemeente Berkelland. Bij de politie komen weer diverse meldingen binnen. Neede, Ruwenhofstaat, donderdag 4 februari tussen 19.30 en 21.30. Borculo, Geesterse Binnenweg tussen vrijdag 5 februari 09.00 en zaterdag 6 februari 15.30 uur. En Borculo, De Magistraat, zaterdag 6 februari rond 19.13 uur. Politie Berkelland: ”Deze laatste bleef bij een poging. Een buurtbewoner hoorde glasgerinkel en belde gelijk de politie. Helaas lukte het niet iemand aan te houden.
De politie surveilleert extra in de woonwijken. Heeft u verdachte personen of voertuigen gezien laat het ons weten, bel 0900-8844.”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Inbrekers blijven actief bezig in Berkelland”

  1. En waarom staat er niet tussen dit bericht van berkelland inbrekers actief op de maat in Borculo was ook ingebroken.Ja het gaat erg goed in berkelland toen de nam jet glasvezel aanlegde gebeurde er ook van alles in berkelland zo krijgen we wel een naam in Borculo tja de deuren goed op slot ach ze pakken toch zo een stoeptegel en ze zijn binnen nee, daar is geen slot tegen bestand en een lamp buiten laten branden ach dan kunnen ze het ook nog beter zien als ze ergens naar binnen willen nee,een waakhond aanschaffen het is maar afwachten of ie dan blaft.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven