Medewerker A.Hak is bijna aangereden

EIBERGEN – Wegwerkzaamheden en je dan niet aan de tijdelijke voorrangsregels/situatie houden. Met als gevolg dat er maandagmiddag 1 februari bijna een medewerker van A.Hak is aangereden op de Stokkersweg (ter hoogte van de brug).

”Ze rijden hier als gekken langs en zelfs door de afzetting. Vooral tijdens de spits. We hebben al drie automobilisten aangesproken op hun gedrag. Laat dit een waarschuwing zijn. Straks gebeuren er nog ongelukken. We hopen dat we met dit bericht iets meer respect krijgen.” Een verslaggever van NUB heeft maandagmiddag een kijkje genomen, de situatie (helft van de weg stukje afgesloten) is duidelijk aangegeven met borden.

Het probleem is dat mensen geen geduld hebben om op elkaar te wachten. Ze passeren elkaar toch en rijden daardoor door de afzetting.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Medewerker A.Hak is bijna aangereden”

  1. Ik reed vanochtend ook richting Neede over de Stokkersweg rond 8.15 uur. Bij de wegversmalling stond ook een medewerker met zijn mobieltje te bellen midden op de weg.
    Totaal geen oog voor het verkeer. Zelfs knipperen met groot licht trok zijn aandacht niet…..moest op ca. 50 cmvan hem passeren…..

  2. Ach mijn heer HAK moet eens in de spiegel kijken. Een maand geleden reed er een kraan van de firma HAK op de Stokkersweg, er kon geen auto meer langs. De kraan ging alleen aan de kant voor het tegemoetkomende verkeer en de rest moest maar wachten. Even knipperen met de lichten of wij er ook langs konden, toen stapte de medewerker uit zijn kraan en ik kreeg nog een grote mond ook.
    DUS MIJN HEER HAK, KIJK IN DE SPIEGEL.

  3. Moet je eens morgensvroeg kijken om 05:00 uur dan moeten wegwerkers in westen werken , dat is niet hard rijden maar ze vliegen werkelijk !!!

  4. Niet alleen aan de Stokkersweg rijden ze als idioten en zeker bij wegwerkzaamheden. Overal zie je dit achterlijke gedrag. Ga maar eens bij een snelheidsbeperking in de buurt van de dan geldende snelheid rijden. Bumperkleven is dan schering en inslag. Nu ik het toch over het gedrag van medeweggebruikers heb. Iedere bus, ook een buurtbus, heeft binnen de bebouwde kom voorrang bij het wegrijden bij een bushalte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Wat een gezeur! Vooral iemand die achter een kraan rijdt en er niet langs durft en dan de machinist kwalijk neemt dat ZE er niet langs mag. Deze weg moet je sowieso verbieden voor vrouwen die de bochten totaal afsnijden en daarmee totaal aan de verkeerde weghelft rijden..

  6. Kijk vanmiddag was het weer raak stokkersweg , allemaal werknemers en wegwerkers die met spoed naar moeders moeten

  7. als er wegwerkzaamheden zijn dan past ieder z,n snelheid maar aan en ga iets eerder van huis weg dan,heb je zekerheid je niet te laat komt als je moet haasten dan doe je iets niet goed met het opstaan of je staat te laat op of je zit te lang op de plee en of je kan je bed niet uitkomen.Vaak savonds er niet in te slaan en morgens kan nog wel effe ik ben toch met de auto nee,dan als je echt een goed weggebruikrt bent dan ga je optijd weg en dan hoef je anderen er niet op te wijzen jij te laat komt en dan kan je rustitg de wergwerkers hun werk laten doen en of geduldig riijden al die aggresieffe mensen zouden gelijk het rijbewijs in moet leveren voior 3 weken kom,dan maar is op je werk ongeduldige onfatsoendelijk weggebrukers

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven