DJ ”Brennan Heart” komt naar Neede

NEEDE – Vorig jaar was hij te zien op verschillende hardstyle festivals in binnen- en buitenland. Hij heeft meerdere keren op de main-stages gestaan van grote evenementen als Qlimax, Decibel, Defqon.1 en Mysteryland. Hij stond pas nog op een hardstyle festival in Guatemala. En op vrijdagavond 26 augustus staat hij in de feesttent van het zomerfeest in Neede: Brennan Heart behoort tot de eredivisie van het hardstyle-genre en werd in 2011 gekozen bij de 100 populairste DJ’s in de jaarlijkse DJ Mag Top 100 verkiezing. Met tracks als ‘Lose My Mind’ en ‘Running Late’ heeft hij de standaard gezet voor melodieuze en vocale tracks in het genre, die ook duidelijk als zijn handelsmerk kunnen worden beschouwd.

Naast Brennen Heart is Slam! On Tour gecontracteerd. Slam! heeft een geheel vernieuwde show. De beste dj’s van Slam staan garant voor de hardste mixes en vetste beats, kortom een avond helemaal losgaan. Er wordt gebruik gemaakt van een led wall en een led dj-booth. Ook brengt Slam twee danseressen mee.

Wanneer de kaartverkoop begint is nog niet bekend. Nadere informatie hierover volgt nog. Hou de website in de gaten: www.sen76.nl en facebook: sen76neede.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “DJ ”Brennan Heart” komt naar Neede”

  1. Wij willen slapen !
    Ik hoop dat de hele buurt aan de bel trekt over deze belachelijke geluidsoverlast !!
    Ga met je tent op het industrie terrein staan aub !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven