Ingezonden: Ergernissen tijdens wandeling

EIBERGEN – Ingezonden per mail: Wat wordt Eibergen mooi! Afgelopen zondag onder het genot van een heerlijk zonnetje lekker een flink eind gewandeld. We hebben gelopen via het fietspad wat vroeger de spoorbaan was tot over de spoorbrug en toen via pitch en put over de nieuwe Berkelbrug weer richting centrum. Dan valt echt op dat er veel veranderingen gaande zijn om Eibergen opnieuw op de kaart te zetten. Fantastisch! Tijdens deze wandeling vielen ons ook enkel punten op waarvan we dachten; dat moet eigenlijk anders. Ja ook wij zijn gewoon Nederlanders en hebben dus altijd wel iets op te merken. Op het park de Maat viel ons b.v. op dat er wel erg veel water staat bij de ingang van de muziekkoepel. Drainage misschien een idee? En jammer dat de aanleg van camperplekken niet is gerealiseerd.

We willen Eibergen toch op de kaart? Dan moeten die plekken er gewoon komen. Waar we ons het meeste aan gestoord hebben is de spoorbrug. Heel lang zijn ze daar mee bezig geweest om hem te herstellen. Geweldig gedaan!!! Maar wat zien we. De eerste ?!>;!#}+! kladschilders hebben al een poging ondernomen om hem met graffiti te bewerken.

We stonden te leunen op de brug en te genieten van het uitzicht. Wat blijkt? Mijn handen onder de verf. Schandalig gewoon. Schijnbaar droogt het slecht op de brug maar de bovenkant is al beklad. Welke /!@#%x;! haalt het in zijn of haar hoofd zo met spullen om te gaan waar een ander van kan genieten? Zo stoer maar meld je ook om met naam.

Groet Marijke.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Ingezonden: Ergernissen tijdens wandeling”

  1. Marijke St….. , als je de daders weet dan komen ze de volgende keer bij je thuis. Nu als wethouders met scholieren tunnels samen graffiti kunstwerk maken , dan denk de jeugd algauw dat het normaal is. tevens heb je het jeugdhonk al een bekeken nu wou iemand dit in villa Smith verplaatsen !!!

    Marijke zelf bij aardappel boer is het nat , gewoon tijd van het jaar.

  2. Het is zeker mooi wandelen in en om Eibergen. Helaas is het bij de muziekkoepel nog niet helemaal klaar, maar ze vragen vrijwilligers om de beplanting te doen. Misschien iets voor ?????. Gelukkig komen er geen camperplekken. Die horen op een camping m.i. en het zal vast niet alleen aan die plekken liggen of Eibergen op de kaart komt.
    Helaas zijn er overal vernielingen, wat uiteraard niet moet!!!!, maar ik hoop dat ze zich gaan melden, maar denk het niet.!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven