Vijf buurt-whatsapp groepen gestart

4c979d7f65NEEDE – In Neede zijn sinds kort 5 buurt-whatsapp groepen actief. Deze worden gebruikt om bij verdachte situaties elkaar te waarschuwen denk bijvoorbeeld aan inbraken). De waarschuwingsapps zijn actief in vier wijken. De Berg, Ruwenhof, Plantenwijk, Vogelwijk. Noordijk en Lochuizen krijgen/hebben ook een app. Er zijn nu al meer dan 100 straten aangesloten. Davy Scheers en Marieke Horck beheren de apps. Ze zijn tevens op zoek naar meerdere beheerders om Neede nog veiliger te maken. Interesse of andere vragen? Mail dan vrijblijvend naar buu[email protected]. Aanmelden bestaande apps kan via het inschrijfformulier . De politie en gemeente zijn blij met bovenstaande actie.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vijf buurt-whatsapp groepen gestart”

  1. ik vind het wel een goed idee dit.maar besef ook dat er mensen tussen zitten die erweer misbruik van maken.ken families die wil je echt niet op zo”n buurtapp hebben

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven